Celý život se točím okolo kuchyně. Vyučil jsem se kuchařem, udělal si nástavbu a pracoval v Hiltonu, Frominu, Jágr´s baru, Astorii, Duplexu či Jaltě. Připravoval jsem s kolegy mnohé zajímavé akce, např. raut pro Mika Jaggera, Karla Gotta či Karla Svobodu, gala večeři pro Seana Conneryho a další. Získal jsem také zkušenosti z mnoha kuchyní, hlavně však pacifické, italské, francouzské a mezinárodní. V roce 2005 jsem založil fimu Kantýna.cz a pod názvem Dr. Baguette vyrábím rozvážím po Praze se svým týmem čerstvé bagety, panini, sendviče, saláty a sladké pečivo. Na přání vám v prostorách vaší firmy či u vás doma také zajistím studené i teplé občerstvení formou bufetu pro 20 až 200 osob.
Za kvalitu občerstvení a služeb ručím svým jménem
Váš Dr. Baquette
Jan Hájek